Økologisk hudpleie og sminke

Avril økologisk hudpleie og sminke

Avril

Ble lansert i april 2012. De har satt seg som sin oppgave å gjøre økologisk hudpleie og sminke tilgjengelig for alle i henhold til prissetting av sine produkter. De tilbyr økologisk hudpleie og sminke til lave priser.

Kvalitet:

  • Avril er nøye med kvaliteten på sine produkter. Sikkerhetsprøver utføres for å sikre at produktet ikke er skadelig og ikke forårsaker allergi. All vår økologisk hudpleie og sminke er testet for å bevise sin hudtoleranse. Disse testene drives av uavhengige laboratorier.

Økologisk:

  • All vår økologisk hudpleie og sminke er sertifisert av Ecocert og Qualité France. Disse etikettene garanterer at vi respekterer kravene til økologisk hudpleie og sminke.
  • Bionedbrytbar eller resirkulerbar emballasje.
  • Produktene er uten GMO, parabener, fenoksyetanol, nanopartikler, silisium, PEG, syntetiske farger og dufter eller ingredienser fra dyr (unntatt naturlig produsert av dem: melk og honning).
  • Produkter består av minimum 95% naturlige ingredienser av de totale ingrediensene. Inkludert minst 10% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. 10% kan virke ganske liten, men du bør vite at det er vann- eller mineralbestanddeler (derfor ikke landbruksprodukter) i kosmetiske produkter. Faktisk må minst 95% av plantebestanddelene være fra økologisk landbruk.
  • Reduksjon av emballasje ved å fjerne alle unødvendige esker og plastik, og vi foretrekker å bruke store pakker for å bruke mindre plast.
  • Avril utvikler kun sertifisert økologisk hudpleie og sminke (unntatt neglelakk og neglelakkfjerner) til rimelige priser slik at alle kan oppdage økologisk kosmetikk.
  • For ikke-økologiske produkter, sørger vi for at de er så naturlige som mulig. Formelen til neglelakk er fri for de syv kontroversielle kjemiske ingrediensene (parabens, phthalates (dibutyl phthalate), toluene, xylene, camphor, formaldehyde, rosin, styrene). Vår neglelakkfjerner er acetonfri.
  • For alle våre produkter har vi en komplett teknisk og regulatorisk mappe som oppsummerer de ulike kvalitetskontrollene som er gjort. Det garanterer at det ikke utføres test på dyr, både for ferdige produkter og for råvarer. Dyreforsøk er forbudt i Frankrike og i EU, samt forbudt av Ecocert økologiske kosmetikkstandarder. Avril er sertifisert «Cruelty Free» av PETA.

Pris:

  • Avril utvikler kun sertifiserte økologisk hudpleie og sminke (unntatt neglelakk og neglelakkfjerner) til rimelige priser slik at alle kan ha råd til det. Avril bruker så lite emballasjen så mye som mulig, noe som er kostnadesbesparende. Dessuten bruker ikke Avril penger på reklame og betaler ikke høyt kvalifiserte personell for å rose kvaliteten på sine produkter. Summen av dette tillater Avril å tilby produkter av høy kvalitet til rimelige priser.
Kjøp Avril økologisk hudpleie og sminke her Les mer om Avril her