BIOLYN er et gresk selskap grunnlagt i 2009 og driver produksjon av økologiske hudpleieprodukter. Inspirasjonen bak hvert eneste produkt er aloe vera og gresk olivenolje. Kombinert med økologiske urter som er kjent for sine helbredende egenskaper sammen med noen av de beste naturlige råvarene som trives i middelhavsklimaet.

Produktene fra Biolyn er testet og oppfyller kravene og spesifikasjonene for prosessen og metodene for fremstilling og respekterer forpliktelsene for økologisk kosmetikk i henhold til BDIH, COSMOS ORGANICS.

BIOLYN erstatter vann med vann av økologisk aloe vera som tilbyr produktene sine hovedsakelig fuktighetsgivende, beroligende og antioksidantegenskaper.

Å ære overfloden fra naturen i kombinasjon med moderne vitenskapelig kunnskap, er utvalget av naturlige ingredienser som aloe vera, oliven, granateple, tindved og druer inkludert i hudpleieproduktene til Biolyn for å forbedre din naturlige skjønnhet. 

Produktene er fri for Parabener, Sls, Phenoxythanol, Silicon, Peg, Mineral Olje, Syntetisk farge, noe som betyr at bruken av disse hudpleieproduktene er trygg for hele familien. Produktene våre er selvsagt ikke testet på dyr. 

Merk! Produktene som ikke er indikert med sertifisering BDIH COSMOS ORGANIC, er også økologiske, men Biolyn venter på den formelle skriftlige sertifiseringen.