BLOGG – MIN SANNHET

Min Sannhet

Denne bloggen er min inspirasjon, om min lidenskap som er min livsreise – min livsstil. En gnist som startet i 2006 og som har ført til at jeg har blitt mer kjent med meg selv, trives i mitt eget selskap, være bevisst på mennesker rundt meg, hva jeg trenger i livet og hva jeg bør styre unna for å ha den livskvaliteten jeg ønsker å ha. Det er min livstil, det ER meg. Noe er viktig å gi slipp på, for å kunne nærme meg selv enda mer på et dypere plan. Det kan ha vært nødvendig for en periode i livet for å bli mer bevisst meg selv. Det er det som gjør at jeg kjenner meg selv bedre og bedre, og blir mer målrettet mot hvordan jeg ønsker at livet mitt skal være. Jeg elsker livet, og synes livet er en spennende og interressant reise. 

Kropp – sinn – sjel

Trening, kosthold, meditasjon, mindfullness, pust, takknemlighet, bønn, etc.

Les mer her

Forenelsen – hjernen

Mye spennende informasjon om hjernen vår, og hva vi kan gjøre for å utvikle den maks for eget velvære og god helse.

Les mer her

Mine tekster

Egne skrevne tekster underveis i mitt liv.

Ler mer her
Mine tekster