GLOBAL AID

Skolen i Lille Fredrikstad

Fra og med desember 2020 startet PureOrganic å være en støttepartner for stiftelsen Global Aid.

Dette betyr at alle som handler hos oss, er med på å støtte denne fantastiske stiftelsen som ble dannet av et ektepar fra Fredrikstad, Jeanette og Haakon Olsen. Global Aid driver primært hjelpearbeid i India. De driver skole og barnehjem i “Lille Fredrikstad” i det nordlige India, 10 skoler i Dooarsområde samt 5 skoler for gatebarn i Kolkata. Arbeidet er basert på frivillig innsats, og ingen innsamlede midler brukes til administrasjon. Jeanette og Haakon startet Stiftelsen Global Aid i år 2000. Primært tenkte de at dette kunne være med på å hjelpe noen av de mange gatebarna, som finnes rundt i verden, til en bedre fremtid.

Hovedideen bak samarbeidet er i utgangspunktet at 1% av omsetningen skal doneres til Global Aid, men siden omsetningen er såpass lav, enn så lenge, så setter vi minstebeløpet til 250,- pr mnd. Om eller når omsetningen øker til over 25.000,- pr mnd, økes selvsagt donasjonen i takt med omsetningen. Oppdateringer og mer informasjon om Global Aid sitt arbeid vil legges ut på bloggen her. 

For 250,- pr mnd er vi med på å gi et av disse barna og deres familie fremtidshåp. Det inkluderer skolegang, to uniformer, skolebøker, et varmt måltid, lærerlønn og leie av undervisningslokale. Barna i slummen i Kolkata har få fremtidsutsikter. Mange av dem tilbringer dagen med å sortere søppel for å kunne tjene til sin daglige posjon med ris. Vil du bidra til å gi disse barna fremtidshåp? Støtt opp om PureOrganic´s økologiske produkter, eller velg å støtte stiftelsen direkte her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *