MuLondon

MuLondon bringer glede og balanse med sin prisbelønte hudpleie fra London, inspirert av tradisjonell herbalisme. Rene naturlige essensielle oljer og urteekstrakter brukes til guddommelig duft og forsiktig bevarte sertifiserte økologiske ingredienser. Produktene inkluderer luksuriøse essenser som ‘Marigold, Frankincense & Myrrh’ og ‘Rose, Rosehip & Rosemary’. Utvalget er sertifisert økologisk av «The Soil Association», cruelty-free «The Leaping Bunny» og registrert vegan av «The Vegan Society». MuLondon er medlem av «1% For The Planet» og er en «Certified B Corporat.

Kjøp MuLondon her

Deres produkter er laget av rene, naturlige, og så lenge det er mulig, sertifiserte økologiske ingredienser. De inneholder ingen unødvendige kunstige tilsetningsstoffer. I stedet brukes rene essensielle oljer og urteekstrakter til guddommelig duft, som er forsiktig og naturlig bevart. Her finnes ingen kunstige konserveringsmidler, emulgatorer eller dufter.

MuLondon’s sortiment er designet for sensitiv hud, og det vil være til nytte for alle hudtyper – fra tørr, blandet og fet.. til ung, aldrende og krevende.
Det brukes aldri dyreingredienser eller dyreforsøk.

 

MuLondon ingrediens
MuLondon ingrediens

MuLondon ble skapt for å gjøre en endring. De har proaktivt miljø-, resirkulerings- og fair trade-politikk, samt støtte til fellesskapsprosjekter.

Deres tro er at bedrifter kan drives ærlig, med respekt for våre medmennesker, alle dyr og miljøet.

Deres løfte – alle produkter er, og vil alltid være:

• Økologisk: Vi bruker kun sertifiserte økologiske ingredienser når tilgjengelig.
• Naturlig: Vi bruker milde, tradisjonelle urte ingredienser.
• Mild og effektiv: Våre produkter fungerer og passer for de mest sensitive hudtyper.
• Superkonsentrert og full av aktive ingredienser: Vi bruker bare de riktige mengdene av aktive ingredienser for å oppnå balansen mellom å være mild og effektiv.
• Fri for unødvendige tilsetningsstoffer: konserveringsmidler, emulgatorer, mineraloljer og kunstige dufter eller farger.
• Aldri testet på dyr, alltid fri for animalske ingredienser og 100% veganer.

Les om de ulike sertifikatene som MuLondon har oppnådd her

MuLondon moisturizers and cleansers
MuLondon moisturizers and cleansers