Piccalilly

Piccalilly økologisk baby og barne klær

Kjøp Piccalilly her

HVORFOR VELGE ØKOLOGISK BOMULL
Konvensjonell bomull er en av de mest belastede sprøytede avlinger, plantevernmidler og gjødsel som brukes. Det forurenser ikke bare lokalt miljø, men de kjemiske restene forblir i klærne når de er produsert. Sunn fornuft antyder at for baby og barneklær er økologisk bomull tryggere å ha på seg, spesielt på en sensitiv hud. Vi produserer derfor økologisk bomull som sikrer miljøet der bomullen vokser, at det er helsemessig bra for bøndene som produserer den, samt for våre barn også. Våre økologiske bomullsklær er sertifisert til GOTS-standarder, og behandles forsiktig gjennom hele produksjonsprosessen for å sikre at sluttproduktet er super mykt og fri for giftige kjemikalier.

CHETNA ORGANIC
Piccalilly bruker ikke hvilken som helst økologisk bomull, kilden kommer fra et helt spesielt prosjekt som kalles Chetna Organic, et fairtrade bomullsprogram hvor deres oppdrag er å forbedre levebrødet for småbønder ved å gjøre bøndenes systemer mer bærekraftig og lønnsom. Chetna bøndene eier også 10% andel i fabrikken som produserer klærne.

KLÆR MAN VET HVOR KOMMER FRA
Piccalillys forsyningstog er både gjennomtenkt og strengt. De har 100% gjennomsiktighet fra feltene hvor den økologiske bomullen har vokst, helt fram til fairtrade fabrikken hvor de flotte økologiske klærne for våre små barn er laget. Du kan være trygg når du kjøper et Piccalilly klesplagg, at du kjøper et autentisk og økologisk produkt. De gjør ikke det som nødvendigvis er enkelt, men det som er riktig.

RETTFERDIG BEHANDLET
Piccalilly betaler en redelig pris for sine klær, og resultatet er at menneskene som lager våre produkter, får en rettferdig lønn, samt ekstra fordeler. Inkludert gratis transport til jobb, sponsede måltider, helsetjenester og finansiering til barnas utdanning.

#NOTMADEBYCHILDREN
Piccalilly klær er laget for barn, ikke av barn. Piccalilly er forpliktet til å kun arbeide med leverandører som oppfyller det høyeste nivået av sosial overholdelse og gir deg tryggheten om at produktene fri for barnearbeid.

PRISVINNENDE KLÆR
Vinneren av Best Eco Brand – Junior Design Awards 2016
Piccalilly er kåret til det beste miljømotemerket i den prestisjetunge Junior Design Lifestyle Awards!

junior-design-awards-2016[1]GOTS