ZAO Essense of nature

INNOVATIV OG NATURLIG

ZAO er et innovativt merke på hvert eneste stadie i utviklingen, de bruker bamus som deres naturlige forpaktning, som gir et stilfult og moderne utrykk. Siden alle trær lagrer karbon, gjør bambus men sin eksepsjonelle veksthastigheten til en karbonfangende mester gjennom sin livssyklus. Zao Essense Of Nature er en miljøvinner!

Kjøp ZAO her

ETISK OG ØKOLOGISK

ZAO’s indre og ytre kvaliteter:

 • Innovativ
  Forpakning og formler er utviklet av bambus.
 • Etisk
  Respekt for dyr og mennesker er garantert på alle nivåer. Zao er sertifisert av Cruelty Free og Leaping Bunny som betyr at ingen dyretesting er benyttet under produktutviklingen av hverken selskapet, deres laboratorier eller leverandører.
 • Naturlig
  Alle produktene er 100% naturlige samt økologisk sertifisert av (Cosmebio-merket) av ECOCERT – som er verdens mest anerkjente internasjonale sertifiseringsorganer for økologisk kosmetikk. ZAO Essense Of Nature er garantert helt fri for syntetiske og kjemiske stoffer.
 • Holdbart & Miljøvennlig
  Nyskapende refillsystem gjør ethvert produkt både økologisk og økonomisk. Zao tilbyr refillsystem som bidrar til mindre avfall som igjen fører til en renere planet. Refillsystemet er også økonomisk besparende for kundens lommebok.
 • Sensuell
  Zao’s feminine produktdesign av ekte bambus, er pakket i vakre bomullsposer.
 • Gjennomført
  Bambusen tilbyr sin skjønnhet på utsiden, samt bambusens fordeler på innsiden. Økologisk sertifisert og miljøvennlig emballasje.
 • Vegan
  Zao strever etter å oppnå 100% av deres produkter skal bli sertifisert veganske. Nesten alle ZAO sine produkter er veganvennlige.
 • Glutenfri
  Her kan du være trygg på at alle produkter er glutenfrie.
 • Alle disse kvalitetene utgjorde at ZAO kom på førsteplass blant økologiske merker hos «Ethical Living magazine» (ethicalliving Issue August 2012) og to stjerner på Slow Cosmetic Awards.

ZAO – SMINKE SOM ER HUDPLEIENDE, REGENERERENDE OG MILD

Med sminkens kombinerende effekt (farger, varighet, effekt) og respekt for din hud, brukes det alltid nyskapende, naturlige og økologiske ingredienser som har spesifiserte egenskaper.  Blant annet disse to originale og svært nyttige ingredienser, benyttes i alle formler ***:

Økologisk silika:
Menneskekroppen inneholder silika, endel mer enn noe annet mineral, inkludert jern (silika er det andre komponentet i jordskorpen med 28% etter oksygen med 47%).

En viktig kvalitet ved silika, det er at det lar kroppen absorbere og effektivt ta opp mineraler og vitaminer. Menneskekroppens bindevev (celleveggen), består av elastin og kollagen. Disse molekylene trenger silika, som kroppen vår ikke lenger produserer naturlig, etter rundt 20-års alder.
En ytre tilførsel er da spesielt nødvendig for huden. De fleste ZAO produktene inneholder økologisk silika.

– Mikronisert bambusstilkpulver (alle pudder, concealer, gloss)

– Økologisk hydrosol fra bambusblader (flytende foundation, eyeliner)

– Økologisk jordstengelolje fra bambus (kompakt foundation)

Mikronisert sølvpudder:
Nesten alle produktene (unntatt to lipbalms og neglelakker) inneholder mikropartikler av rent sølv, noe som er et naturlig konserveringsmiddel. Disse mikropartiklene er antiseptiske, spesielt på hud og slimhinne, samt antibakterielle. Noe som gjør at de bevarer produktet og beskytter huden. Mikrosølv passer til den mest sensitive hud og atopisk hud.

REFILL – EN BÆREKRAFTIG LØSNING

Takket være et nøysomt og nyskapende system, er nesten alle våre produkter refillbare**. Refill er veldig økonomisk, siden det reduserer kostnader og det blir mindre emballasje. Bambusproduktene kommer i en elegant bomullspose.

* Unntatt tilbehør
** Unntatt gloss, mascara, eyeliner og Silk Foundation

*** Unntatt Lipbalms

[/row]