Avril har forlatt oss😢

Vi er veldig lei oss for å meddele at Avril ikke lenger vil selge varer til oss😔. Det har jo alltid vært en utfordring rundt frakten fra Frankrike til Norge. Som ganske så ferske og uerfarne importører har ikke vi helt forstått hvorfor. Om det var Chronopost som ikke gjorde jobben sin, eller om det var Avril som ikke sendte med nok dokumentasjon. Tilslutt fant vi ut at det var Avril som ikke sendte med eksportdeklarasjon og opprinnelsesdokumenter, noe som kreves siden Norge ikke er medlem i EU. Da vi spurte Avril om de kunne gå gjennom sine rutiner slik at frakten kunne gå smertefritt, synes de at det var for mye jobb. Jeg prøvde all overtalelseskunst jeg kunne komme på, for å overtale de til å gi etter. Å hoste opp to dokumenter📝 skulle vi tro ville være en enkel sak for et såpass stort firma, og som allerede eksporterer til andre land, selv om det er EU-land🤔. 

Denne hendelsen var en skikkelig nedtur for oss. Vi har ikke tall på hvor mange timer vi har brukt for å legge disse produktene inn i nettbutikken. Det dreier seg om å oversette, søkemotoroptimalisering, legge inn varelager, bilder, ta produktbilder som brukes på sosiale medier. Jeg må bare innrømme at jeg gikk rett i kjelleren. Begynne helt på nytt med andre merker, frister ikke når jeg vet hvor mye jobb vi må legge ned. Det har også tatt lang tid å få kunder til å bli trygge på produktene👨‍👩‍👧‍👦. 

Da nedstegningen av Norge satte inn fikk vi en skikkelig opptur i nettbutikken, hvor vi hadde rekordomsetning. Planen var da å forsøke å surfe videre på den bølgen og ta nettbutikken et skritt videre, noe som betød at den skulle begynne å gi inntekt🏄‍♀️. Videre ønsket vi å kunne tilby produkter til innkjøpspris i denne nedstengingsperioden. Det hadde to hensikter; hjelpe de som har trang økonomi slik at de hadde mulighet til å kjøpe sunne og bærekraftige produkter, noe som dessverre ofte er altfor kostbart. Den andre hensikten var å rekke ut til flere potensielle kunder, som da ville prøve produktene våre og erfare at det finnes gode økologiske hudpleieprodukter til en rimelig pris. At det på sikt kunne skape et enda bedre kundegrunnlag, og vi øynet mulighet for at PureOrganic kunne bli mer enn bare en hobby. 

Hva som skjer videre er vi usikre på. Det tar tid å finne produkter som vi er trygge på, og som vi ønsker å satse på🛀. Det er mye på markedet, men det er mye til høye priser. Om vi skal fortsette å drive nettbutikken, ønsker vi å tilby god kvalitet til rimelige priser. Økologisk skal være tilgjengelig for alles lommebøker, ikke bare til de som allerede har mye fra før av. 

Om noen ønsker å sende en mail til Avril å fortelle de at dere ønsker at Avril fortsatt skal være tilgjengelig i Norge, så legger jeg ved e-post adressen deres her: serviceclient@avril-beaute.fr

Det er vårt siste håp om at Avril kanskje kan snu🙏.

Tusen takk for deres oppmerksomhet, tusen takk til dere som fortsatt handler hos oss, selv om utvalget nå er veldig lite. Det betyr mye for oss å se at dere fortsatt er her. Vi håper at vi i fremtiden skal fortsette å kunne tilby dere noe som dere kan ha bruk for, og som dere vil verdsette🙏. 

Ønsker dere alle alt godt😊

Hilsen Reidar og Simone🥰

5 thoughts on “Avril har forlatt oss😢

 1. Camilla Bjerkelund Sydseter says:

  Å så trist å lese! Vet at du har virkelig lagt mye jobb i det her , å stått på for og finne ut av det med transporten for AVRIL . Ønsker deg og Reidar masse lykke til, håpe at dere kan finne noe andre økologiske produkter 🍀☘️💚. Slik at dere kan få inn andre fine produkter igjen 💞. Jeg vet at du får det til, bare ta deg tid å få det her til å synke inn. Ikke gi deg Simone❤️. Dette her får du til. Stor klem . Camilla❤️

  • Simone Engebretsen says:

   1000❤️takk for hyggelig melding Camilla🥰. Vi er jo en del av løsningen, så ting løser seg alltids❣️

 2. Monica Hellerud says:

  Skikkelig synd da jeg er så utrolig fornøyd med servicen hos dere og kjempegode produkter.

 3. Eva says:

  Virkelig trist nyhet!
  Spesielt etter slik en jobb dere har hatt, og ikke minst at Avrils produkter virkelig er veldig gode og av høy kvalitet til litt rimeligere priser. Jeg har skrevet mail til Avril, og håper selvfølgelig at det hjelper.
  Uansett ønsker jeg all lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *