Avril Økologisk Aloe Vera Gele

Avril Økologisk Aloe Vera Gele er noe ethvert hjem kanskje glemmer, men trenger, nå i disse hete sommerdager!

Aloe vera plante
Aloe vera plante

Som de fleste av oss kjenner til, lindrer Aloe Vera solbrent hud, noe som kanskje enhver av oss har opplevd i sitt liv, Au! Det klør og det føles ubehagelig. Visste du at Økologisk Aloe Vera Gele er det mildeste og reneste after sun produktet du kan bruke på huden din? Kløen lindres umiddelbart, samt kjøler og gjenoppbygger huden din etter en slik uheldig hendelse.

Sommeren med sol, varme og glede fører også med seg endel insekter. Har du vært uheldig og blitt bitt, eller stukket? Eller kanskje du har tråkket på en skarp stein, eller skjell på stranden? Kanskje barnet ditt har skrapet seg opp på grusen i lekens stund? Økologisk Aloe Vera Gele er smart å ha i veska på tur. Her i huset, med to hunder som ble godt angrepet av tuneflue, og klødde som besatt, ble påsmurt Aloe Vera Gele. Dette roet ned kløen umiddelbart, og de kunne slappe av igjen.

Uansett hviken type hud, voksne, barn eller dyr – oppstår det hudirritasjoner, en rift, et stikk, eller et lite utslett – kan Økologisk Aloe Vera Gele hjelpe deg og dine på en naturlig og ren måte. Er det andre, og mer alvorlige skader, kontakt lege.

Avril Økologisk Aloe Vera Gele finner du her

Avril Økologisk Aloe Vera Gele

 

Økologisk og sertifisert av ECOCERT

Les mer om Avril her

Teamwork – Iselin Mikkelsen og Simone Kristiansen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *