Baby og barne klær med mening!

Baby og barneklær med mening

Baby og barne klær med mening

hva menes med det? Ihvertfall.. hva mener jeg med det.. Det er klær som er skapt på en måte som har betydd en forskjell for andre mennesker. På en god måte. Det begynner langt tilbake i kjeden. Der hvor ideen skapes, og der hvor grunnmaterialet blir laget. Der hvor ideen skapes, sitter det empatiske mennesker som antageligvis undrer seg over hvordan man kan gjøre en hyggelig forskjell for enkeltindivider her på jorda. Og hvordan en selv kan skape seg et levebrød, så utvikles det en symbiose, der hvor begge parter har nytte av hverandre, og kan glede seg over nyttigjørelsen i sammen.

Chetna Organic

Baby og barne klærne i fra Piccalilly, kommer fra et helt spesielt prosjekt, som kalles Chetna Organic. Det er et fairtrade bomullsprogram hvor deres oppdrag er å forbedre levebrødet for småbønder ved å gjøre bøndenes systemer mer bærekraftig og lønnsom. Chetna bøndene eier også 10% andel i fabrikken som produserer klærne.
Piccalilly betaler en redelig pris for sine baby og barne klær, og resultatet er at menneskene som lager våre produkter, får en rettferdig lønn, samt ekstra fordeler. Inkludert gratis transport til jobb, sponsede måltider, helsetjenester og finansiering til barnas utdanning.

Piccalilly klær er laget for barn, ikke av barn

Piccalilly er forpliktet til å kun arbeide med leverandører som oppfyller det høyeste nivået av sosial overholdelse og gir deg tryggheten om at produktene fri for barnearbeid.
Piccalillys forsyningstog er både gjennomtenkt og strengt. De har 100% gjennomsiktighet fra feltene hvor den økologiske bomullen har vokst, helt fram til fairtrade fabrikken hvor de flotte økologiske klærne for våre små barn er laget. Du kan være trygg når du kjøper et Piccalilly klesplagg, at du kjøper et autentisk og økologisk produkt. De gjør ikke det som nødvendigvis er enkelt, men det som er riktig.

Piccalilly er vinneren av Best Eco Brand – Junior Design Awards 2016
Piccalilly er dermed kåret til det beste miljømotemerket i den prestisjetunge Junior Design Lifestyle Awards!

Litt til ettertanke:
Konvensjonell bomull er en av de mest belastede sprøytede avlinger, plantevernmidler og gjødsel som brukes. Det forurenser ikke bare lokalt miljø, men de kjemiske restene forblir i klærne når de er produsert. Sunn fornuft antyder at for baby og barneklær er økologisk bomull tryggere å ha på seg, spesielt på en sensitiv hud. Vi produserer derfor økologisk bomull som sikrer miljøet der bomullen vokser, at det er helsemessig bra for bøndene som produserer den, samt for våre barn også. Våre økologiske bomullsklær er sertifisert til GOTS-standarder, og behandles forsiktig gjennom hele produksjonsprosessen for å sikre at sluttproduktet er super mykt og fri for giftige kjemikalier.

Sjekk ut baby og barne klær fra Piccalilly her på nettsiden vår : Baby og barneklær

PureOrganic.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *