Farsdag

Farsdag

Farsdag

Takk igjen Maria Nathalie  for å skrive blogginnlegg for oss <3

Gjør litt stas på far eller en annen mann du er glad i😍

Jeg kan hjelpe deg om du vil gi en hyggelig gave🎁! Sammen med PureOrganic er jeg så heldig at jeg får lov til å dele ut en rabattkode til nettbutikken deres pureorganic.no – som attpåtil gjelder for hele butikken!

Nå nærmer det seg den dagen i året hvor far står i sentrum og fortjener å bli gjort litt ekstra stas på. Nemlig selveste farsdagen, 11. november!

Har dere noen tradisjoner for denne dagen, og har du tenkt på med hva eller hvordan du vil overraske far i år?

PureOrganic selger bl a økologisk hudpleie til menn fra det franske merket Avril. Fine, gode produkter som både pappaer og alle andre menn fortjener.

PureOrganic hjelper deg med å finne noe hyggelig til far👌!

I forbindelse med farsdagen får du en rabattkode som gir deg rabatt på fine, gode økologiske velværeprodukter  for herrer fra det franske merket Avril – til far eller en annen mann som fortjener en hyggelig oppmerksomhet.

Jeg vet ikke om jeg har rett, men mitt inntrykk er at vi må hjelpe disse gutta våre til å bli litt mer bevisst på hva de bruker av produkter på kroppen. Både helse og miljø er viktig her.

Hva med å overraske far med en pakke økologiske hudpleieprodukter for menn? Økologisk dusjsåpe, økologisk rensegel, økologisk barberkrem og økologisk after shave balm.

Jeg tok en liten sniktitt i skapet til mannen her i huset, et skap med ulike produkter som f eks shaving gel, after shave osv. Fant frem de produktene jeg vet han bruker til daglig før han skal avgårde på jobb, og leste bak på produktet for å se hvilke stoffer de inneholder. Jeg er litt over gjennomsnittet interessert i kjemi, men tror ikke det krever nevneverdige kunnskaper utover normalnivået for å forstå at det umulig kan være bra å smøre seg inn med alle disse stoffene hver eneste dag❌!

Selv har jeg blitt veldig bevisst hva jeg selv bruker av produkter, mens mannen har fortsatt med de samme vanlige produktene han har brukt i alle år.

Kan vel bare avsløre her og nå at han i år kommer til å få en pakke på farsdagen med velværeprodukter som er langt sunnere for både kropp og miljø sammenlignet med det han har brukt til nå, og jeg er helt sikker på at han kommer til å bli storfornøyd👏!

Av naturlige årsaker har jeg ikke selv testet herreproduktene til Avril😉, men jeg har testet andre hudpleieprodukter fra det samme merket. Jeg er kjempefornøyd. Elsker de, ganske enkelt!

Rabattkode

Ta turen innom nettbutikken her og kjøp noen deilige produkter til far eller en annen mann du er glad i. Legg inn rabattkode farsdag ved utsjekk i nettbutikken, så får du en hyggelig rabatt på 25% på farsdagsgaven. Pakken vil om få dager komme med posten🎁.

Rabattkoden er gyldig til og med 11. november 2018. Gjelder for hele butikken, men den kan ikke kombineres med andre rabattkoder. Derimot kan den kombineres med andre tilbud.

Og du! Kanskje det er en god idé å benytte rabattkoden til å gjøre unna noen julegaver i samme slengen? Ville det ikke vært godt å komme i gang med julehandelen allerede nå og spare penger samtidig?🙂🙂

PureOrganic tilbyr seg å pakke inn gavene, bare legg igjen en notat i bestillingen. Gaven kan også sendes til en annen adresse enn bestiller, bare å fyll riktig inn på skjemaet.

Ta turen innom PureOrganic i dag!

Ønsker deg en fortsatt fin dag. Vi «snakkes» snart igjen!

Hilsen fra
Maria Nathalie

marianathalie.blogg.no
marianathalie.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *