OPPSUMMERING 2019

Vi deler ut 1% av fjorårets omsetning

Som i fjor, så i år vil vi dele ut 1% av årets omsetning til et godt formål. Hjelp oss å finne noen som trenger det. Da vi startet denne bedriften var det også med hensikt å kunne donere penger til noen som trenger en ekstra håndstrekning i livet. Livet er ikke lett for alle mennesker dessverre, og for oss er dette en del av drømmen i livet og kunne glede andre mennesker. Som jeg har skrevet tidligere, så er det dette som gir ekte glede. Være rik i hjertet er en utrolig god følelse og gir motivasjon og gnist! Være en som kan utgjøre en positiv forskjell. Nå kan akkurat du også være med å hjelpe oss så hjelpe.

Gå inn på facebook siden eller instagram siden vår og kom med forslag til hvem som kan trenge noen ekstra kroner. I den anledning deler vi ut en pakke med økologiske renseprodukter fra Avril☘️. Siden netto omsetning i 2019 var 132.784,- deler vi ut 1.327,-🌱. Hjelp oss å hjelpe, og vær med i trekningen av disse produktene: Rensegel, rensende ansiktsmaske, ansiktsmaske i bomull anti-aging og ansiktstoner. Total verdi 506kr!

I fjor delte vi ut 1.072kr til Pels Englenes Redningssenter. Det er en norsk dame som heter Rakel som driver et rescuesenter i Spania, hovedsakelig for hunder.

Målet for 2019 var en omsetning på 150.000kr, dessverre havnet vi ikke helt der, men landet på 132.784kr. Vi har kun satset på merkene Avril og MuLondon, som ikke er så kjent i Norge. Avril er et økologisk merkevare som driver ganske stort i Frankrike. De har 17 butikker fordelt i Frankrike. Deres hudpleieprodukter har fått mye skryt av våre kunder. Bra kvalitet til en rimelig pris. MuLondon er et merkevare fra England, hvor en kar som heter Boris lager disse produktene for hånd. Det er ikke stort antall om gangen han produserer, dermed er ikke alltid produktene å få tak i. Ansiktskremen og ansiktsrensen som produseres av Boris er av særdeles god kvalitet.

Jeg har gått ned mye på tidsbruken på nettbutikken, så jeg setter meg ikke så hårete mål for 2020 heller. Lander vi på en omsetning på 150.oookr vil jeg være mer enn fornøyd! Fortsatt vil vi yte god service. Svar på mailer så raskt vi kan, gi god kundeservice om noen er misfornøyde med varene sine. Ordre blir stor sett sendt innen 1 dag.

1000 takk til alle dere som har gjort dette mulig! Dere som har handlet her hos oss, og dermed bidratt til at en pengesum igjen kan bli delt ut. Herlig!

15.01.20 annonserer vi på facebook og instagram, hvem pengene skal gå til😊 

2 thoughts on “OPPSUMMERING 2019

  1. Eileen Kase says:

    Jeg ønsker at pengene doneres til Soul Energy in motion, en stiftelse startet av Vibecke Garnaas. De brenner for arbeidet med å skape en ny jord i samspill med menneskeheten, Moder jord og Universet.

    • Simone Engebretsen says:

      Høres ut som en flott stiftelse Eileen! Det skal jeg sjekke ut. 1000 takk for tips:) Ha en fin dag. Hilsen Simone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *