Ren hudpleie – Kun det beste for huden

REN HUDPLEIE

Test av økologisk hudpleie – Avril –

Helene tipser:

Jeg har aldri hatt store problemer med huden, verken da jeg var tenåring eller nå. Huden min holder seg som regel klar og fin, selv om jeg selvsagt kan få litt utbrudd her og der. I det siste har jeg imidlertid merket at huden har endret seg litt. Huden er blitt tørrere selv om den ikke ser tørr ut og bare suger til seg fuktighet så fort den kan. I tillegg merker jeg at jeg får lettere urenheter siden jeg nå bruker mer sminke. Etter at jeg fylte 30 år innså jeg at jeg nok burde begynne å ta litt mer vare på huden min. Da snakker vi ikke om botox slik mange 25 åringer tydeligvis begynner med (forstå det den som kan), men med gode og økologisk hudpleie produkter! Altså ren hudpleie for kroppen.

Ren hudpleie
Ren hudpleie

Økologisk sertifisert

Den siste tiden har jeg fått teste ut merket Avril fra PureOrganic.no. Dette er et fransk merke som ønsker å gjøre økologisk hudpleie og sminke tilgjengelige for alle. Dette gjenspeiler seg i prisnivået deres. Produkter inneholder minst 95% naturlige ingredienser, inkludert minst 10% av ingrediensene fra økologisk landbruk. Avril tester ikke på dyr og en stor del av produktene deres er veganske (Noen inneholder naturlig produserte ingredienser som melk og honning).

All deres økologisk kosmetikk er sertifisert av Ecocert og Qualité France, noe som er et stort kvalitetstegn. I tillegg har de gått inn for å redusere emballasjen (ingen store og unødvendige esker og plastisk) for å spare miljøet. Slike produkter og firmaer som tar ansvar kan jeg virkelig like. Dette er selvsagt fint og flott, men hva med produktene? Fungerer de?

ØKOLOGISK SERUM OG DAGKREM
ØKOLOGISK SERUM OG DAGKREM

Favoritter!

Jeg har fått prøve ut flere ulike produkter, og jeg har helt klart funnet mine favoritter. Jeg har nå prøvd de i en ukes tid og opplever de også som ganske drøye i bruk. Akkurat det er viktig for meg, skal jeg bruke det hver dag orker jeg jo ikke klikke det hjem i tide og utide.

Dagen starter jeg med ansiktserum som jeg bruker under dagkremen. Denne reduserer mørke ringer og poser under øynene. Serumet trekker lett inn i huden og lukter ikke sterkt, bare rent og friskt. Dermed må jeg ikke vente før jeg påfører den herlige ansikstkremen for tørr hud. Den dufter svakt av sitron (den skal egentlig lukte blomster, men jeg merker sitron), er lett å smøre ut og trekker seg fint inn i huden. Allerede nå merker jeg at huden ikke er like tørr lengre, og dermed sitter også sminken min bedre. Særlig på nesen hvor jeg alltid har slitt med at den sklir av, selv med all verdens primere.

ØKOLOGISK RENSEGELE, ANSIKTSOLJE OG RENSEOLJE
ØKOLOGISK RENSEGELE, ANSIKTSOLJE OG RENSEOLJE

Drøy i bruk!

På kvelden fjerner jeg først sminken med økologisk renseolje. Jeg var litt skeptisk til å bruke olje først, jeg var redd den skulle tette huden min helt. Heldigvis hadde jeg ingenting å frykte da renseoljen er like lett på huden som de andre produktene. Også denne dufter svakt av sitron og fjerner sminken med et enkelt strøk. Renseoljen er mye drøyere enn sminkefjerneren jeg brukte tidligere. Ved hjelp av denne har jeg også droppet å kjøpe flere bomullspads, nå trenger jeg de jo ikke mer. Denne økologisk renseolje er min favoritt!

Deretter følger jeg opp med en økologisk rensegele for ansiktet. Jeg trodde det var unødvendig å rense huden hver dag, men merker så stor forskjell på urenheter nå som jeg gjør det. Huden blir så utrolig myk etter jeg har brukt denne rensegelen.

Helt til sist bruker jeg en økologisk ansiktsolje. Denne bruker jeg istedet for nattkrem da den gjør så utrolig mye mer for huden min. Jeg føler ofte huden blir litt stram etter en skrubb, så da foretrekker jeg en ansiktsolje for å få litt smidighet tilbake før jeg skal sove. Denne ansiktsoljen trekker lett inn og jeg føler meg ikke fet i huden etter at jeg har smurt den inn. Det er utrolig viktig for meg, ellers føler jeg meg bare ufresh.

AVRIL ØKOLOGISK HUDPLEIE
AVRIL ØKOLOGISK HUDPLEIE

Nydelig med ren hudpleie

Det er utrolig viktig å ta vare på huden vår, uansett alder og hvor «heldig» man er med huden. At man ikke har problemer nå betyr ikke at det kan komme senere, så det er bedre å være føre var. Jeg er så langt superfornøyd med produktene fra Avril, og jeg elsker at ren hudpleie ikke behøver å koste skjorta. Ikke minst synes jeg det er gøy å kunne anbefale dere gode produkter som jeg tror også dere vil like her hos Pureorganic.no

Helene

23. JULI 2018

Ren hudpleie fra Avril – Økologisk sertifisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *