8 ENKLE STEG TIL SILKEMYK HUD MED GLØD

Hvordan får du den vakre, fine huden med naturlig glød?

Det er enklere enn du tror. Plei huden din med naturlige produkter som gir deg silkemyk hud og vakker glød. Du vil føle deg som en ordentlig prinsesse 👑🌱🌸

Enkle steg som du fint kan klare å gjøre hjemme. Produktene jeg har brukt i dette hudpleieprogrammet er fra nettbutikken til PureOrganic.

Kjempefine økologiske produkter som jeg har blitt så utrolig glad i.  

Følg disse åtte enkle stegene og få en vakker glød som vil kle deg veldig godt ❤

1) Start med å rense huden godt. I dette  hudpleieprogrammet anbefaler jeg to runder med rensing. 

Først starter du med rensemelk beriket med sheasmør, økologisk aloe vera og antioksidanter fra den økologiske granatepleoljen. Jobb rensemelken godt i hele ansiktet, på halsen og øverste brystparti. 

Vaskes av med pads fuktet med vann. 

2) På del to av rensingen har jeg brukt renseolje. Den er helt perfekt for fjerning av øyesminkerester og etterlater huden myk med god næring fra solsikkeolje og mykgjørende med sesamolje rik på antioksidanter. Masser renseoljen godt på huden. Fukt noen pads med oljen for å fjerne øyesminke. Jobb med resten av oljen godt ned i huden. Avslutt med å vaske den godt av med vann. 

3) Exfoliering av huden. Til dette bruker jeg et produkt som er blant mine toppfavoritter – among others 🙂 Ansiktsskrubben har en oppløftende effekt. Huden exfolieres med riskorn og økologisk aprikoskjernepulver. Jobb med ansiktsskrubben med forsiktige, lette fingre over hele ansiktet, halsen og brystpartiet. Vær spesielt forsiktig om du har sensitiv hud. Skrubb kun med helt lette fingre.

Skrubben er beriket med økologisk aloe vera. Den er utrolig myk og lett å smøre på. Masser den lett i ca 5 minutter eller til du ikke kjenner flere korn. La ansiktsskrubben sitte på i ytterligere 10 minutter og la huden få trekke til seg så mye som mulig av den gode næringen. Vask den av med pads fuktet med vann.

4) Ansiktsmaske. I dette hudpleieprogrammet har jeg brukt en helt fantastisk fin fuktighetsgivende ansiktsmaske. Den er laget av bl a sheasmør. Helt perfekt om du har en litt sensibel, tørr hud. Ren nytelse! Huden din vil elske den! Smør den godt inn i hele ansiktet. Få med partiet rundt øynene, halsen og brystpartiet. La masken sitte på i 15 minutter. 

Skylles av med pads fuktet med vann. 

5) Toner. Her har jeg brukt økologisk rose ansiktsvann som toner. Helt nydelig! Denne må du ha med deg i vesken ellers også. Tilfører masse god fuktighet og har en delikat naturlig roseduft. Perfekt om du jobber foran en dataskjerm eller et annet miljø som kan gi litt tørr hud. 

Flasken er utstyrt med pumpespray. Fordel rosevann over hele ansiktet, halsen og brystpartiet. Start med noen små doser og la det trekke inn i huden. Masser gjerne lett med fingrene slik at rosevannet trekker seg godt inn. 

6) Lett ansiktsmassasje. Her har jeg brukt økologisk arganolje. Kun en liten dose med arganolje holder til hele ansiktet, halsen og brystpartiet. Masser godt inn. Gi deg selv en god ansiktsmassasje. Få blodsirkulasjonen godt i gang. Tenk på når du masserer i ansiktet at du «drar» huden oppover. Tyngdekraften hjelper til med den andre veien 🙂 og den effekten vil vi ikke bidra med i ansiktet vårt.

Et tips om du har litt heng/»poser» over øynene er å bruke siden på pekefingeren – en finger over hvert parti med «poser» og stryke fra neseroten og skrått oppover ut mot tinningen med et lett press med fingrene. Gjør dette 6 – 10 ganger. Du vil se en umiddelbar merkbar effekt og et mer våkent blikk. 

Huden både oppleves og er godt fuktet når du har fått massert arganoljen inn. 

7) Ansiktskrem. I dette programmet har jeg bruk en anti-age krem med økologisk rosevann og økologisk akasiehonning. En helt nydelig ansiktskrem. Kremen gir huden mye god næring og etterlater den silkemyk. Økologisk Gatuline glatter ut fine linjer i huden. 

Se mer om hvordan Gatuline virker i denne YouTube-videoen (ca 3,5 minutter lang) Kremen er fin også til å bruke rundt øynene. Ellers vil jeg anbefale denne fantastiske øyekremen med økologisk sheasmør og økologisk arganolje. 

8) Avslutte med shimmer. Selvfølgelig valgfritt. Huden din har mest sannsynlig fått en fin mykhet og glød etter at du har fulgt de foregående punktene. Vil du tilføre enda mer glød kan du bruke denne herligheten av enkroppsolje. Den bruker jeg ikke bare på kroppen, men også i håret og i ansiktet. Når jeg har den i ansiktet, bruker jeg kun to små doser som jeg masserer inn i huden helt på slutten av ansiktspleieprogrammet. Shimmeroljen gir lett naturlig shimmer. Beriket med økologisk, søt mandelolje. Husk kun to små doser som du fordeler i ansiktet, halsen og på brystpartiet.

Avril økologisk skimmer

Med gode hudpleierutiner i hverdagen vil du raskt merke en positiv forandring i huden. 

Ved siden av å ha gode hudpleierutiner anbefales det å drikke godt med vann gjennom hele dagen. Husk i tillegg at huden henter næring fra maten du spiser. Når du tilfører kroppen de riktige næringsstoffene, vil det synes på huden, og den vil takke deg med å se frisk og pen ut 💞 

Lykke til med dine gode hudpleierutiner fremover! 

Hilsen fra
Maria Nathalie

marianathalie.no
marianathalie.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *