Oppsummering 2018

OPPSUMMERING AV 2018

Tenkte vi skulle oppsummere hvordan året har gått for oss i PureOrganic. 2018 er det første hele året vi har drevet nettbutikken vår. I 2017 satte vi oss som mål for 2018 og selge for gjennomsnitt 5000kr brutto pr mnd. Så satset og håpet på 60.000kr i omsetning i løpet av året. Det gikk ganske så tregt det første halve året. Så vi trøstet oss med andres historier om at det tar tid å bygge merkevare, og bli kjent ute blant publikum og vekke tillit hos kunder. Derfor alt i alt, er vi superfornøyde med årets omsetning på 145.532kr brutto, gjennomsnitt pr mnd 8.935kr🙂.

I begynnelsen kjøpte vi inn sminke og hudpleie fra en mellomleverandør, men så kom vi over Avril og MuLondon, hvor vi handler direkte fra leverandør.  Det er disse to merkene vi kommer til å satse på. Alt av utstyr og klær til baby er på vei ut. Det har vært ganske utfordrende å omsette. Når man er ny i gamet har vi også funnet ut at det er greit å ikke gape over for mye på en gang.

Da vi startet denne bedriften var det også med hensikt å kunne donere penger til noen som trenger bistand. Så 1% av 2018´s netto omsetning går til Pels Englenes Redningssenter. En norsk dame som heter Rakel som bor i Spania, som driver et rescue senter for hunder, katter og hester🐴. Hun tar nok i mot hva som måtte dukke opp av ulike arter. 2018 har vært veldig utfordrende for henne, og hun er avhengig av sponsorer. Siden årets omsetning landet på 107.219kr netto, oversender vi 1.072kr til Pelsenglene. Om noen av våre lesere har lyst å vippse over en gave, så er nr: 91341697, mottaker heter Monica Valle. Eller man kan overføre til kontonummer: 1822.61.81381 (Sparebanken Østlandet). Du kan evt melde deg inn i gruppen her: https://www.facebook.com/groups/1592604987647849/

Noen av de heldige hundene
Noen av de heldige hundene

Vi har en drøm om å øke denne omsetningen mer og mer, slik at vi kan bidra ennå mer der ute i verden. For meg så er dette noe av det som gir meg ekte glede, og det er veien for meg å føle meg rik. Å være rik i hjertet. Det gir en så god følelse. Å spille en forskjell for hvordan noen har det. Det er det som er motiverende for å holde hjulene i gang med denne butikken. Det er så mange mennesker og dyr i den store vide verden som trenger hjelp.

Så 1000 💝 takk til alle dere som har hjulpet oss på veien, handlet hos oss, og dermed bidratt til at en liten pengesum denne gangen oversendes til Rakel som tar imot disse forlatte dyrene🐶.

Neste års mål, siden vi kvitter oss med endel merker som allerede er kjente i Norge, og som har kunders tillit, tør vi ikke våge å håpe på en økning fra i år. Klarer vi 150.000kr i 2019 er det veldig stort for oss. Det er mulig vi dukker opp på Alternativmessa i Lillestrøm neste år. Ellers så skal vi fortsette å jobbe for å bli ennå mer synlig i vårt vidstrakte land. Simone gjør alt innen markedsføring selv, og uten noen som helst erfaring fra tidligere, så er veien lang🛣. Vi har fått litt hjelp på veien heldigvis. Har også et mål om å gå kurs innen markedsføring i 2019. Vi vil fortsette å gi god kundeservice. Svarer på mail så raskt vi kan, og er ikke kunden fornøyd med varene, har vi vært imøtekommende på det. Ingen som tjener på å være misfornøyd. Sendingene våre har vi til nå sendt stort sett innen dagen etter at ordren har tikket inn.

Avril har kommet med endel nyheter i 2018, som vi også har tatt inn. De har mange ulike varer, og vi kommer også til å ta inn noen nyheter utover i 2019. Ellers så kommer vi også til å fylle opp varer fra MuLondon, om vi fortsatt får til å bestille inn få produkter om gangen.

Håper alle har hatt en finfin jul🎅! Vi fra PureOrganic ønsker dere alle et riktig godt nytt år🎆!

Hilsen Reidar og Simone

2 thoughts on “Oppsummering 2018

 1. Kaya says:

  Godt nytt år!
  Og lykke til videre i 2019.
  Jeg er veldig fornøyd med nettbutikken deres, og Avril er et svært godt merke, viser det seg. Iallefall de produktene jeg har kjøpt; er jeg fornøyd med!

  • Simone Kristiansen says:

   1000 💕 takk for veldig hyggelig tilbakemelding😍. Det setter vi stor pris på😍.
   Simone😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *