Spennende miljøvennlige produkter til baby :)

Hevea

Nye spennende varer er på plass!

Vi har nå fått inn smokker, tåteflasker, biteleker, badeleker fra Hevea. noe som er et Dansk design. De setter høy standard på å produserer giftfrie og miljøvennlige produkter, som også er både estetiske og trygge, og ikke minst praktiske. Hevea’s miljøvennlige produkter er testet av internasjonale selskaper som SGS (Société Générale de Surveillance, som er verdens ledende innen kontroll, verifikasjon, test- og sertifirsering), Intertek og Veritas. Dette for å møte standarder i Europa, Usa, Canada og Australia.

Hevea sine badeleker, er støpt i ett stykke, og dermed veldig enkle å holde rene. Dermed slipper man bakteriebomber som man får i andre badeender som er hule innvendig.
Hevea sin tåteflaske i glass, med Star Ball cover, er fremstilt av 100% naturgummi. Star Ball coveret brukes både som beskyttelse til flasken, bedre grep for babyen, samt at når flasken ikke er i bruk, kan coveret taes av, og brukes som ball. Helt genialt 🙂

Smokkene fra Hevea er også helstøpte, noe som er veldig hygienisk, så man slipper smuss mellom smokken og skjoldet. Den er myk og behagelig inn mot huden til babyen. Smokken har små luftehull, som motvirker vakuum rundt munnen.

I tillegg til disse varene, har vi også fått inn økologiske bomullspadder, og q-tips til babyer og til de større.

PureOrganic.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *