Forberedelser til julamarked i Gamlebyen

pureorganic.no/produktkategori/leker/

De tre neste lørdagene er vi å finne på torvet i Gamlebyen i Fredrikstad. Da arrangeres det julemarked. Egentlig er det ikke tillat å stå der med nye produkter, men det ble visst gjort unntak for oss, eller produktene våre:) De liker nok at det skal selges økologiske produkter. Og det er jo supert! Så nå har vi gått til anskaffelse av et partytelt, siden alle bodene var opptatte.

Sminke og hudpleie produktene må desverre bli igjen hjemme, da de er litt sårbare overfor temperaturforandringer. Derimot skal vi ta med oss alle klærne fra Piccalilly 🙂 Så da er det bare å komme å ta en titt, samt å kjenne på den utrolig behagelige kvaliteten det er på klærne. De er ikke bare behagelige og fine å se på, men solide også. Dette er økologiske klær som er laget for å vare lenge.

Vi har nå også fått inn miljøvennlige treleker, som vi skal ha med oss. Dette er morsomme og interresante leker, som stimulerer utviklingen av syn og finmotorikk. Bare så det er sagt, så er alle lekene ISO 90001 sertifiserte (ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer). Det er så viktig for oss, at det vi selger er av god kvalitet. Slik at kunder er fornøyde, vi er fornøyde, og ikke minst, at økosystemet er ivaretatt på en best mulig måte under de ulike prosessene. Da er samvittigheten vår så mye bedre i takt med det å drive en egen forretning.

Og selvsagt så har vi også med oss varene fra Hevea Planet. Smokker, tåteflasker og biteleker er laget av naturgummi, fra gummitreet Hevea Brasiliensis, frie for giftstoffer. Glasset i tåteflaskene er laget av borsilikatglass, som har en lav varmeutvidelseskoeffisient. Det betyr at glasset utvider seg saktere enn vanlig glass under oppvarming, som gjør at glasset tåler hurtigere temperatursvingninger, og glasset blir mer hardfør, og knuser ikke så lett.

Om noen skulle være interresert i hjemmestrikket, så har min kjære svigermor strikket noen par ullsokker til baby. Selvsagt også av økologisk garn, fra Dale Garn.

Besøk oss gjerne på julemarkedet på torvet i Gamlebyen 2.desember, 9.desember og 16.desember, kl. 11 – 16.
Her har dere en flott mulighet å handle miljøvennlige julegaver til de minste 🙂

PureOrganic.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *