To økologiske hudpleie serier du kanskje ikke har hørt om…

økologisk hudpleie serie

MuLondon

MuLondon, ekslusive håndlaget økologisk hudpleie serie – moisturizer og skummende ansiktsrens

🍃Håndlaget økologisk hudpleie serie fra London, en reise i gammel historie🍃

Boris, grunnleggeren til denne fasinerende og ekslusive økologisk hudpleie serie, tok i bruk nyttig lærdom fra sin mor og gamle resepter, da han utviklet eksem og psoriasis. Boris gikk tilbake til sine røtter, leste alt han kom over om urter, essensielle oljer og naturlig hudpleie. Deretter begynte han å lage egne lotioner og balsam. Utifra det han hadde lært i sin barndom, og livet på en biodynamisk gård hvor han bodde i mange år, samt sin egen intuisjon. Disse produktene ble testet på han selv og sine venner, og en ide var født – å skape sitt eget sortiment av hudpleieprodukter – MuLondon. MuLondon produktene er laget av rene, naturlige, og der det er mulig, sertifiserte økologiske ingredienser. Her er det ingen unødvendige tilsetningsstoffer. Derimot brukes rene essensielle oljer og urteekstrakter til guddomelig duft, og for å bevare det naturlige. MuLondon er designet for sensitiv hud, det vil være nyttig for alle hudtyper – fra tørr, blandet og fet, til ung, aldrende og krevende. MuLondon bruker aldri dyreingredienser, samt at ingen av ingrediensene er involvert i dyreforsøk.

15 ulike sertifikater!

MuLondon kan skilte med hele 15 ulike sertifikater!  The Soil Association1% For the PlanetB CorporationVegan SocietyLeaping BunnyPETAViva!NaturewatchGreen AmericaVegetarian SocietyCampaign for Safe CosmeticsHumane Company, Choose Cruelty Free AustraliaSAFE New Zealand og tilslutt Naturewatch Foundation.  Skaperen bak MuLondon ville gjøre en endring. De har proaktiv miljø, resirkulering og fairtrade-politikk. Støtte til fellesskapsprosjekter, de er sterkt imot dyreforsøk og utnyttelse. De har sterk tro på at forretninger kan drives på en ærlig måte, med respekt for medmennesker, alle dyr, samt miljø. Vi gleder oss stort over å kunne tilby disse unike og ekslusive produktene her🙂

Avril

Avril – frankrikes rimeligste økologisk hudpleie serie

🍃Avril som betyr april på fransk,vil påminne oss om våren og naturen, med dens friskhet og fornyelse🍃

Alle disse matcher med Avrils merkeverdier: kvalitet, natur, femininitet, nyhet, glede og farger. Med Avril kommer de fine vårdagene tilbake, hvor kvinner vil være vakre og ta vare på seg selv. Avrils økologisk hudpleie serie er produsert i Frankrike. Det utvikles kun sertifiserte økologiske produkter (unntatt neglelakk og neglelakkfjerner) til rimelige priser, slik at alle kan ha råd til å oppleve økologisk kosmetikk. Det brukes så lite emballasje som mulig, noe som er kostnadesbesparende. Avril bruker hverken penger på reklame eller høyt kvalifisert personell for å rose kvaliteten på sine produkter. Summen av dette, tillater Avril å tilby produkter av høy kvalitet til rimelige priser.

Sertifiseringer…

Alle Avrils økologisk hudpleie serie og sminke er sertifisert av Ecocert, Qualité France og «Cruelty Free» av PETA. Disse etikettene garanterer at Avril respekterer kravene til økologisk kosmetikk. Emballasjen som brukes er enten bionedbrytbar eller resirkulerbar. Produktene er uten GMO, parabener, fenoksyetanol, nanopartikler, silisium, PEG, syntetiske farger og dufter, eller ingredienser fra dyr (unntatt naturlig produsert melk og honning).

Hvert produkt er underlagt strenge kvalitetskontroller…

sikkerhetstest, stabilitet og kompatibilitetsstudier, kontroll av råvarer og ferdige produkter, identifikasjons- og sporbarhetsgrupper. Alle disse kontrollene sikrer produktstabilitet og den beste toleransen. Vi gleder oss veldig over å kunne tilby våre kunder et rimeligere alternativ til økologiske hudpleie og sminke produkter, som har klart å bevare den gode kvaliteten som økologiske produkter, og økologiske forbrukere fortjener 🙂 Sjekk ut MuLondon økologisk hudpleie her Sjekk ut Avril økologisk hudpleie her

PureOrganic.no

👉ØKOLOGISK HUDPLEIE SERIE👈

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *