«JEG LAGER DINE KLÆR»

«JEG LAGER DINE KLÆR»

PureOrganic, er stolte av å kunne representere for dere personer bak Piccalilly klærne:

Her treffer dere Arpita, fra India. Hun er Piccalillys handelskvinne, som jobber bak kulissene for å koordinere all prøvetaking og produksjon. Dette er en svært krevende jobb som trenger endel multitasking, og super organisering! Hedigvis så er Arpita svært så dyktig i jobben sin. Piccalillys design team skyper daglig med henne, sånn at Piccalilly hele tiden er informert, og har oversikt over hva som skjer på fabrikken. Piccalilly har jobbet med de samme produksjonspartnerene siden 2006. Deres fabrikker er GOTS-sertifiserte, og Fairtrade-sertifiserte! Det betyr at arbeidsplassen til deres ansatte er sosial kompatibel, og at Piccalilly er en uavhengig revidert arbeidsgiver, noe som bekrefter deres fokus på deres arbeidsgiveransvar for deres medarbeidere.

Piccalilly damene fra England er nå for tiden i India og jobber med deres produksjonspartnere. De er der for å kontrollere høstproduksjonen og går gjennom vårsemesterets 2019-prøvetaking!

Vi i PureOrganic er veldig veldig stolte av at vi bidrar til at disse menneskene fra India har gode arbeidsvilkår, og vi takker dere alle som har handlet Piccalilly klær, fordi dere er også med på å gi support så de menneskene har gode forutsetninger for å en god livskvalitet! Tusen takk til alle som er med på å handle og forbruke økologisk, dere alle er med på å gjøre livet bedre for menneskene bak produksjonen!

Piccalilly klær her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *