Avril økologisk hudpleie for en tørst hud 

Avril økologisk hudpleie

Jeg har lyst å dele med dere erfaringer jeg har gjort meg med noen av hudpleie produktene fra Avril 🙂

Vi har fått inn veldig mye forskjellig innen Avril økologisk hudpleie serie. Det har vært veldig spennende, jeg har aldri hatt så mye ulike produkter hverken i dusjen eller i hyllene på badet før. Nå skjemmer jeg meg virkelig bort og jeg nyter det virkelig! Tidligere har jeg ikke tatt meg råd til å koste på meg så mye hverken i hudpleie eller kosmetikk produkter. Men nå som vi har startet vår egen lille nettbutikk, så må ting testes og prøves ut. Det er mange produkter jeg kunne trukket fram, men jeg har valgt fram kun to produkter denne gangen.

Avril økologisk kroppskrubb 200ml
Avril økologisk kroppskrubb 200ml

Begynner med kroppskrubb. Velkommen inn i min verden! Tenk at jeg aldri har testet det tidligere! Nesten flaut å skrive det, for det har kanskje de fleste gjort??! 😉

Jeg har med kroppskrubben inn i dusjen, og smører inn på fuktig hud. Skrur av vannet nesten helt, så ikke det renner av med en gang. Den er veldig lett å smøre ut, og har en litt søtlig lukt av mandel. Veldig behagelig. Tok litt ekstra på de tørre rue områdene på kroppen, albue og under knærne. Avril sin økologiske kroppskrubb inneholder økologisk rørsukker peeling, rispulver og mandelskall for å tilby deg en mild og effektiv skrubb som etterlater en frisk og fruktig duft på huden din. Rørsukker er saften fra sukkerrør som  har blitt konsentert til sirup før det har blitt krystallisert.

Jeg brukte hendene for å smøre inn med, men det går også an å bruke en myk klut eller en svamp 🙂

Det beste med hele seansen synes jeg hvor behagelig huden føltes etter dusjen, og etter kroppen hadde tørket. Jeg følte at jeg kom nysmurt ut av dusjen! Siden jeg er litt lat av meg til tider, så er det ikke alltid jeg tar meg tid å smøre meg inn etterpå. Men det varierer litt. Men da passer det fint med denne bodyskrubben som gir huden min så mye fuktighet. Allikevel blir huden fortsatt veldig glad for en ny innsmøring, selv etter en omgang med kroppskrubben 🙂

Da bruker jeg Avril sin økologiske bodylotion som trekker raskt inn i huden, og er lett og behagelig å smøre på. Den inneholder sheasmør og aloe vera, som gir både næring og beskyttelse til huden. Lukter godt gjør den også, en mild og diskre duft.

Avril økologisk bodylotion 200ml
Avril økologisk bodylotion 200ml

Ingen av Avril sine produkter er dessuten testet på dyr 🙂

Økologisk og sertifisert av ECOCERT

Les mer om Avril økologisk hudpleie her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *