En ny begynnelse

En ny begynnelse

GRUNDERLIV – BEGYNNELSEN

Er det noen som har lyst å vite hvordan det er å være grunder? Altså en totalt grønn´en på alle områder! Om du vil vite mer, vil jeg gi deg litt leselektyre en gang i uken framover📖.

Jeg kan være ganske impulsiv, og trenger nødvendigvis ikke har vurdert en sak opp og i mente før jeg drar igang. Valget mitt om å starte for meg selv er det ulike grunner til. For det første, jeg virkelig misliker et A-4 liv! Misliker og føler meg fanget🔒 om jeg skal ha en arbeidsplass hvor jeg må være i en bestemt form. Usj, brrrr… får nesten klaustrofobi🤢.

Dette er om mitt eventyr. Hva mine valg har ledet til underveis👣, mange tanker jeg har gjort meg, angret x antall ganger. I det store og hele bildet, er jeg fortsatt glad for at jeg har ledningen i kontakta ennå. Det har vært noen kortslutninger underveis, men heldigvis så har jeg noen få personer som står støtt ved min side, som oppmuntrer meg, og som forstår meg når ting er vanskelig👫👭. Det hjelper meg opp igjen, og inspirasjonen nok en gang kommer og fyller meg som en tornado🌪

VÅR LIVSSTIL

Som en alternativ nisje har vi valgt å være fosterhjem, noe vi har vært i snart 14år. To gode grunner til nettopp dette valget, for min del, er at jeg elsker å kunne hjelpe, og bidra til at de som trenger et godt hjem kan få det hjemme hos oss👨‍👩‍👦‍👦. Det andre er at det har gitt meg frihet til å kunne prioritere tiden/fritiden min selv. Det betyr også at jeg har kunnet være hjemme når egne barn var små, og at jeg kunne hjelpe andre barn og ungdommer👦. Det har vært og er fortsatt utrolig givende, men det vil også si at vi har valgt å være et offentlig hjem i alle de årene. Det er mange som skal mene noe om hvordan vi tenker, valg vi gjør, hvordan man har det hjemme, barneoppdragelse, normer vi lever etter, om man pusser opp til rett tidspunkt eller ikke, om man bruker mye tid til hobbyen sin🏇, osv. I det hele tatt, det har vært mange som har ment noe om livet vårt. Siden alle mennesker er forskjellige, og vi har truffet utallige personer underveis, har det blitt mye informasjon og mange spørsmål.

I tillegg er jeg en introvert person, som har lett for å se meg selv utenfra og inn, så det har også satt min selvfølelse på prøve. Min usikkerhet har gitt meg disse spørsmålene som jeg har ruget på angående oss selv; «er vi bra nok», «er det ryddig nok i heimen», «er vi rause nok»? Men ærlig talt, etterhvert begynte jeg å gi pokker i hva jeg forestilte meg at andre mente om oss. Husk at det er ikke er slik at andre nødvendigvis tenker slik om oss, dette var en forestilling jeg hadde i mitt hodet. Og denne forestillingen sluttet der og da. Ærlig talt, jeg fant ut at jeg hadde andre ting å bruke energien min på. Vi er gode nok for oss selv. Vi er den vi er, også er vi ferdig med det🤗.

EN ENDRING I LUFTA

Etter endel år i denne dansen💃, begynte jeg å spinne meg andre tanker, om at jeg kanskje ønsket å prøve noe annet, noe helt nytt. Noe hvor jeg bare kunne tenke på meg, hvor jeg har rom og plass til å utfolde meg selv👩.

Bok kafe var noe jeg hadde tenkt mye på📚☕. Jeg elsker virkelig atsmosfæren i en hjemmekoselig trivelig kafe, lukten av kaffe og deilig varm sjokolade. En avis, blad eller en bok til nytelsen – helt perfekt øyeblikk! Men det å starte noe slikt, var nok en altfor stor terskel for meg, samt at altfor mye penger som hadde trengts, og at jeg ikke hadde noe annen erfaring enn fra mine år som butikkmedarbeider på Cewex konditori🍰. Jeg trengtes uansett hjemme, så tiden var heller ikke moden for et slikt prosjekt.

NETTBUTIKK

Så pling i bollen💡 – plutselig en morgen – Nettbutikk!! Det skulle jeg starte. Det virket jo enkelt, det måtte selv jeg få til. Mannen min, Reidar, han blir ofte like gira som meg når jeg kommer med mine ideer💃, og hiver seg på han også🕺. Dermed var grundereventyret i gang🐾!

Om en uke kan du lese fortsettelsen!

grunderliv
grunderliv

Et lite visdomsord sånn på slutten:

👉En fiasko er bare en ny mulighet til å gjøre et nytt og bedre forsøk👈

 

Grunderliv

8 thoughts on “En ny begynnelse

 1. Vibeke Hoven says:

  Lykke til med fortsettelsen 😊 Dere gjør en fantastisk jobb ! Gleder meg alt om en uke til neste blogg kommer 😁

 2. Camilla Bjerkelund Sydseter says:

  Jeg er så stolt av deg fineste Simone 😍 Du har virkelig tatt drømmmen din ut i virkeligheten🙏🏽 Jeg kan jo skrive under på, hvor mye du legger i det, hvor mye tid du og Reidar bruker på det her . Dere har tatt en sjangs og tatt steget og starta opp, i det små og i tykt og tynt har dere jobba hit dere er nå! Jeg beundrer deg med ditt pågangsmot med utallige timer foran PC , med å sette seg inn i ting . Gleder meg til å følge dere videre, det her får du så utrolig bra til🌿☘️😊 Noe som står deg nært, å du yter så god service blant dine kunder💚 Det her jobber du så godt for, du har friheten og du styrer hvordan du selv vil ha det. Du har så pågangsmot , jeg er så innponert av din / deres stå på vilje😊 Lykke til videre og jeg gleder meg til neste oppdatering 😍🌿☘️💚

  • Simone Kristiansen says:

   Oh, WOW! Takk så mye for en herlig tilbakemelding☺️☺️! Dette var hyggelig å lese💖. Ja, det har blitt noen timer foran pc skjermen💻. 1000 takk😘

 3. Ann katrin lindbeck says:

  Så bra skrevet 👍. Du er raus,snill,omsorgsfull,kreativ og målbevisst. Og med Reidar ved din side vi dette gå bra 😘. Heier på dere 🌼🌸. Er så fornøyd med hudpleieproduktene fra Avril,gode produkter med mild duft som trekker lett inn i huden 🏆.Mine to favoritter er antiaging og nattkremen 😀👍. Ønsker dere lykke til ☘.

  • Simone Kristiansen says:

   Åh, så utrolig hyggelig Katrin!!! Det er så ufattelig hyggelig å få en så koselig tilbakemelding!😍😍 Jeg trenger Reidar ved min side, hadde ikke gått uten hannes hjelp💞. Herlig å høre at du er fornøyd med produktene💘. 1000💕takk😘😘

 4. Maria Nathalie Thomas says:

  Kjenner meg igjen i mye av det du skriver ♥️
  Du er supertøff og veldig flink. En nydelig nettbutikk med en amazing profil og visjon. Gleder meg til å følge butikken videre. Også gleder jeg meg til ditt neste blogginnlegg ♥️
  God klem fra meg 🤗

  • Simone Kristiansen says:

   1000💓takk for en superhyggelig tilbakemelding😍! Veldig hyggelig å høre. Jeg setter så utrolig stor pris på det😍😍😍😘😘😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *