Hudpleie med arganolje

Hudpleie med arganolje

Hudpleie med arganolje

Først må jeg få takke PureOrganic nok en gang for at de vil samarbeide med meg. Føler meg som den heldigste i hele verden som får fronte en nettbutikk som matcher 110% med det jeg personlig står for. Dette var virkelig meant to be🙂. Tusen takk!

Naturlige hudpleieprodukter

Jeg har de siste årene vært ganske opptatt av at det jeg smører på kroppen skal være så naturlig som mulig. Etter at jeg skrev blogginnlegget Er du miljøvennlig? har jeg igjen blitt minnet på hvor viktig det er at vi er bevisst hva vi smører på oss. Det er minst like viktig som å være bevisst det vi spiser.
Hos PureOrganic får du økologiske produkter som er bra for både deg, miljøet og ivaretar menneskene bak produktet, og produktene er selvsagt ikke testet på dyr🐾. Alt dette er svært viktige prinsipper for min del, og spesielt den siste som går på dyretesting. Produktene kan være bra på alle mulig måter, men om de er testet på dyr, får de strykkarakter fra meg. Dette trenger vi heldigvis ikke tenke på når vi handler hos PureOrganic. Her selges det kun økologiske produkter du kan bruke med GOD SAMVITTIGHET 💗

Ikke nok med at jeg får lov til å fronte den fine nettbutikken, men jeg får også lov til å teste produkter de selger.

Hudpleie med arganolje

Denne gangen har jeg fått teste to produkter hudpleie med arganolje. Jeg er en BIG FAN av arganolje. Bruker det både i håret og på kroppen. De produktene jeg har fått teste her er – Avril økologisk ansiktsolje og – Avril økologisk kroppsolje. Begge inneholder økologisk arganolje. I tillegg inneholder de økologisk solsikkeolje. Ansiktsoljen inneholder i tillegg økologisk olivenolje.

Avril økologisk ansiktsolje ❤

Selv merker jeg på huden at vi både har hatt en fantastisk solrik sommer og at sommeren plutselig gikk over til en litt kjøligere høst. Huden kan til tider føles litt stram og tørr. Da er det så deilig å kunne smøre seg inn med en god og pleiende ansiktsolje. Jeg starter dagen med en rens og lett skrubb av huden og påfører Avril økologisk ansiktsolje til slutt. Skal du ha en ansiktsolje, kan jeg sterkt anbefale denne. Den er silkemyk, litt tyntflytende = veldig drøy i bruk :), lett, frisk duft og den trekker godt inn i huden og gir huden en fin glød. Med hånden på hjertet: Den er helt nydelig! Ikke koster den spesielt mye heller 🙂 Den har på kort tid blitt en av mine MÅ-HA produkter.

Avril økologisk kroppsolje ❤

Fantastisk! Avril økologisk kroppsolje står helt til forventningene og vel så det 🙂 Helt nydelig å kunne smøre seg inn med denne oljen etter en dusj eller når huden føles litt stram og tørr. Denne er også, som ansiktsoljen, litt tyntflytende. Det gjør at den trekker lett inn i huden. Huden blir silkemyk og dufter mildt og naturlig friskt. Huden ser frisk og fin ut. Jeg har smurt litt ekstra på albuen, som var litt ekstra tørr, og har nå fått helt silkemyk hud der også🙂. Avril økologisk kroppsolje vil jeg også fortsette å bruke i tiden fremover. Elsker den delikate følelsen den gir. Med sin enkelhet og renhet – den er helt nydelig! Drøy i bruk og snill pris🙂 Anbefales!

Litt om arganolje

Arganoljen er full av antioksidanter, den er rik på vitamin E og essensielle fettsyrer som Omega 6 og Omega 9.

Berberne har i århundrer brukt arganoljen i sin tradisjonelle medisin for å lege sår, hindre arrdannelse og lindre revmatiske smerter. Arganoljen sies å ha vært berberkvinnenes hemmelighet for å bevare huden ungdommelig og vakker. Heldigvis har også vi her i den vestlige verden oppdaget arganoljen og hvordan den beskytter huden og gir næring og fuktighet.

Arganolje får man ved å presse olje ut av kjernene fra arganfrukten. Argantrærne vokser kun i Nordvest-Afrika,bl a i et område i Marokko. Trærne står på UNESCO´s liste over utsatte vekster og trærne er egnet til å stoppe ørkenutbredelse. Trærne er svært nøysomme og kan bli opptil 200 år gamle. De tåler sterk hete og lite regn, så lite som 100-200 mm i året, og de klarer seg i næringsfattig, steinete jord.

Arganfrukten brukes som geitefor🐐. Trærne, som kan bli så høye som 21 meter, er full av lange torner, men geitene klatrer gladelig i vei og skal ha tak i denne frukten. Kjernene fra denne frukten plukkes opp og presses til olje for både hud, hår og matlaging.

Dette var litt om hudpleie med arganolje. Et lite tips på slutten🙂

Hvis du har begynt å tenke på julegaver🎁 Ja, den tiden nærmer seg, faktisk! Hvorfor ikke handle økologiske og fine produkter til hyggelige priser? PureOrganic har produkter til både barn, damer og menn, og du kan komme et godt stykke på vei med julehandelen her🎁 Hadde ikke det vært godt? Du kan også be de pakke inn gavene, og på bestillingen kan du legge igjen adressen rett til den som skal ha gaven. Praktisk!😊

Ta turen innom PureOrganic i dag!

Ønsker deg en fortsatt fin dag. Vi «snakkes» snart igjen!

Hilsen fra
Maria Nathalie

marianathalie.blogg.no
marianathalie.blogg.no

Hudpleie med arganolje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *