Reklamevideo til PureOrganic

REKLAMEVIDEO TIL PUREORGANIC

I noen måneder nå, har vi brygget på ideen om å lage en reklamevideo til PureOrganic📽! Reidar og jeg hadde en liten snakkis, om vi skulle investere penger i å delta på Alternativmesse nå i november, eller om vi skulle lage en reklamevideo til butikken vår isteden. Valget vårt falt på å prøve å få snekret sammen en liten koselig og morsom video.

En hyggelig kar i fra Bergen

Jeg har benyttet meg ofte av Grunderklubben på FB, der er det endel flinke mennesker som man kan spørre. Så jeg luftet ideen der, og spurte om det var noen der som hadde noen tips. Jeg fikk endel svar, og noen sendte meg referanser for hva de hadde laget av videoer tidligere. Det var mye fint, til mange ulike priser. Valget var ikke lett, for jeg valgte faktisk bort noe som traff hjertet mitt. En kar lagde en bitte liten videosnutt beregnet til våre verdier, og jeg satt faktisk med tårer i øyne. Men men, så var det denne unge karen fra Bergen, Simon Furdahl, han traff også hjertet vårt. Med sitt håndtverk, og et tilbud om en ekte hjemmelaget stil med pinner, kongler og blader. Hva blir vel mer autentisk enn det?? Noen møter over Skype mens Reidar og jeg var på Korfu og koste oss i varmen og vårt eget selskap. Bare han og jeg – ekte kjærlighetsferie💏 Nok om det.. var jo video jeg pratet om🤦‍♀️

Da var det å informere Simon litt om hvordan vi tenkte, hva våre verdier er, samt at vi ønsket å ha med sjarm og litt humor. Så overlot vi dette prosjektet i hannes hender.🤞

"Den økolgiske såpen" er intet annet enn perler :)
«Den økolgiske såpen» er intet annet enn perler 🙂

Awareness kampanje??😲

Vi fikk endel info av Simon underveis i prosjektet. I begynnelsen tenkte vi litt for generelt, minnet litt for mye om en «awareness kampanje» ifølge vår dyktige mentorer i Fredrikstad Webdesign. Så videre i samtale med de, ble vi enige om å spisse det til i en mer spesifikk sjanger – økologisk hudpleie.

Jeg var hjemme alene denne helgen, og satte igang tankekverna, havnet nede på gulvet, bare for at det kjentes riktig ut, og at der kunne ideene komme. Det var sent på kveld, og stille i huset. Så det var bare meg, og jeg kunne være inni min boble av kreativitet. Fikk nemlig en ide, om en taggete kongle som vasket seg med økologisk såpe, og som etter den dusjen ble glatt og fin. Så når dere ser den sekvensen på reklamevideoen, så er det min ide💡! 🙂 haha, jeg er veldig stolt av den! Resten av ideene og teksten er satt sammen og fundert ut av Simon.

En stakkars kronglete kongle som kunne trenge litt ren og naturlig såpe :)
En stakkars kronglete kongle som kunne trenge litt ren og naturlig såpe 🙂

Det har vært en veldig spennende prosess, og vi har gledet oss veldig til å se det ferdige resulatet. Den blir nok publisert på forsiden vårt ganske snart.

Til og med logoen vår har Simon fått på både denne krukken, og flasken med dusjsåpe :)
Til og med logoen vår har Simon fått på både denne krukken, og flasken med dusjsåpe 🙂

Lyd og stemme

Valget av stemme til denne videoen var også litt vanskelig, jeg som strever så fælt med å ta valg, måtte ta endel runder med meg selv. Lyden er dessuten produsert av Anna Neerlaand i Fabeldur Audio.

Det skjer stadig noe nytt som grundere. Lurte nesten på om jeg skulle starte å blogge om det å være grunder, veien man går, ting man ikke ante noe om på forhånd. Hvor mye mer tid jeg bruker på denne jobben enn jeg noen gang hadde forestilt meg! Arbeidsoppgavene er uendelig. Jeg kunne jobbet døgnet rundt! Har sittet mange timer foran dataen, både natt og dag faktisk, til tider.  Og ennå så ser jeg ikke noen utsikter til å ta ut noe lønn. Men hadde jeg ikke hatt trua, så hadde jeg ikke startet heller 🙂 Men bruke tid på å skrive en grunderblogg i tillegg til alt det andre. Får se💕

Ønsker alle en super dag!

Klem fra Simone😘

Reklamevideo til PureOrganic

2 thoughts on “Reklamevideo til PureOrganic

 1. Camilla Bjerkelund Sydseter says:

  Hei! Jeg må virkelig si, så godt jobba av dere. Den filme dere har laget er jo kjempe fin og ikke minst så levende og veldig kreativt 💖 Kan tenke meg du
  / dere jobber mye for å komme dit dere er nå 😊 Jeg ønsker dere lykke til på reisen av deres nettbutikk og ikke minst fine produkter dere har 💖🙏🏽 Håpe flere som meg for øynene opp for dere , med så bra produkter som dere selger 🌿 Økologisk , bra for kroppen og ikke minst miljøet ☘️Masse lykke begge to og håpe at nettbutikken blomster 🌸🌼💖

  • Simone Kristiansen says:

   Hei😍, så utrolig hyggelig kommentar Camilla😍. Vi er kjempefornøyde med den selv! Simon har gjort en vanvittig bra innsats med denne videoen🕺. Takk for mange gode ord, det setter vi veldig stor pris på💓💓💓.
   Simone🌿

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *