VINTERGLØD PÅ 1-2-3 ✨☃️

Gi huden din et skikkelig boost og glød opp vinteren! Her får du gode tips fra Maria Nathalie, mot tørr og blass vinterhud.

En frisk hud som gløder er noe vi alle ønsker oss. Gløden i huden som akkompagnerer gløden i øynene. Hvor vakkert er ikke det!

Du har sikkert følt på det flere ganger, det at huden føles grå og mer sliten om vinteren. Den lekre brunfargen fra i sommer er for lengst forsvunnet, og det du sitter igjen med er en grå, knusktørr hud som skriker etter fuktighet. 

Ja, det er stikkordet; ”Fuktighet”. En tørr hud ser blass og sliten ut. Men er det så enkelt at det bare er å smøre på en hvilken som helst fuktighetskrem, så er problemet løst? 

Som alt annet gjelder det å legge et godt grunnleggende arbeid for et perfekt resultat.

Her har du noen gode tips med samvittighetsfulle produkter som kan få deg til å gløde gjennom hele vinteren, og som i tillegg er bra for både deg og miljøet. 

Et absolutt must er rens av huden, både morgen og kveld 

  • Start med en rensemelk. Bruk fingrene lett og masser rensemelken i sirkelbevegelser over hele ansiktet og nedover halsen.

Rensemelken fra Avril har en lett og flytende konsistens. Den inneholder antioksidanter fra økologisk granatepleolje, og den er beriket med økologisk shea smør og aloe vera. 

  • Eksfoliering. Ca 1-2 ganger per uke eksfolierer du huden i ansiktet. Det vil fjerne døde hudceller og stimulere til dannelsen av nye hudceller som vil være med på å gi en fin hud med frisk glød. 

Avril økologisk ansiktsskrubb er en favoritt! Den har en lett og fuktig konsistens, den inneholder ris og økologisk aprikoskjernepulver og er beriket med økologisk aloe vera. Masser en liten mengde ansiktsskrubb forsiktig på ansiktet og nedover halsen. I motsetning til mange andre eksfolierende produkter, føles ikke huden stram etter at ansiktsskrubben fra Avril er påført.

Tips! Påfør ansiktsskrubben før du vasker vekk rensemelken. Det gjør ansiktsskrubben enda drøyere i bruk! 

NB! Har du veldig sensitiv hud skal du være ekstra forsiktig med eksfolieringen. 

Velg produkter som er gode for både deg og miljøet.

Unn deg denne fantastisk deilige masken 1-2 ganger i uken. La den sitte på 10-15 minutter. Den gir huden masse god næring og fuktighet uten at du føler at huden krymper flere størrelser.

Påfør en liten mengde av ansiktsoljen etter at huden er nøye rengjort med rensemelk og eksfoliering, og nærende maske. Masser lett inn i huden og la den trekke godt inn.

  • Serum – Rene trylleformelen for frisk og fin glød i ansiktet! Avril økologisk serum for myk og glatt hud – gir umiddelbar glød. 

Med koffein og mikrogrønne algeekstrakter som reduserer mørke ringer under øynene, svart hvetevoks som reduserer poser under øynene og butterfly lavendelekstrakt og ribose som reduserer rynker og øker elastisitet i huden. Økologisk aloe vera og galactoarobinan (et polysakkarid som er utvunnet fra lerketre) hjelper til med å opprettholde fuktigheten i huden.

  • Øyekrem. Pass ekstra godt på den tynne, fine huden rundt øynene. Det er her de første rynkene vil vise seg. Gi huden masse god fuktighet med antialdrende produkter. Avril økologiske øyekrem er rik på shea smør og arganolje som gjør huden både myk og smidig. Vær forsiktig med alt du påfører huden rundt øynene. Trykk med lette fingre på huden med litt krem på fingertuppene og la kremen trekke godt inn. 

Tips! smør forsiktig inn litt øyekrem øverst på leppekonturen og forebygg et “snurpete”, aldrende munnparti 😚

  • Enda mer fuktighet! 

Avril økologisk antirynkekrem er beriket med rosé blomstervann og Gatuline (et aktivt ingrediens som styrker elastisiteten i huden) og nærende akasiehonning. Antirynkekremen gir næring og fuktighet, og den glatter ut uttrykkslinjer i huden. 

Om kvelden bruker du i stedet en nattkrem. Avril økologisk nattkrem inneholder søt mandelolje og økologiske druefrø med ekstrakt av økologisk lilje. 

Pass ekstra på i vinterhalvåret at du steller godt med huden. Hudens evne til å produsere fett og fukt reduseres når det er kaldt ute, og litt ekstra hjelp vil bidra til en vakker vinterglød som du vil elske! 

Og du! Hva er vel ikke penere enn røde roser i kinnene? Ta deg en tur ut i frisk luft. 

Og en ting til! Drikk masse vann. Huden din vil elske det!

Hilsen fra
Maria Nathalie

marianathalie.no
marianathalie.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *