Demokratene – markedsføringsmateriale

Hei verden. 

Det skjer noen endringer i nettbutikken framover. Siden jeg er et aktivt medlem i Demokratene, ønsker jeg enda mer å bidra til framgang i dette patriotiske politiske partiet. Dermed har jeg valgt å benytte nettbutikken for å omsette promoteringsartikler for Demokratene. Det virker som etterspørselen etter Demokratene artikler er større enn det jeg har av etterspørsel etter hudpleie, så det blir vinn vinn. Helt ærlig, så har jeg mang en gang tenkt tanken på å legge ned butikken, men den kostet meg noen kroner, så jeg vegret meg for å gjennomføre det. Nå ser det ut til at det kan bli litt aktivitet her igjen. Det gleder jeg meg til. Nå kommer den til sin rett, endelig! Etter fem år.

I den forbindelse, samt også av økonomisk grunnlag, har PureOrganic sagt opp sitt forhold som støttepartner med Global Aid. Litt også for å slippe og måtte ta hensyn til andre i mitt virke som aktiv Demokrat. Har opplevd forsøk på sabotasje tidligere, så denne gangen er jeg føre var . Det er mange meninger, politikk kan være en vanskelig balanse og hard retorikk foregår i stor skala. 

Nylig sendte jeg ut en spørreundersøkelse for å sondere terrenget om det er interesse for å kjøpe promoteringsartikler nå og framover. Hittil har jeg fått 415 svar på undersøkelsen. Det som rangerer høyest er t-skjorte, jakke, hettegenser, caps, klistremerker, pins og keramikkrus. Av jakketype, tenker jeg i utgangspunktet at det er softshell som er mest aktuelt å ta inn.  

Jeg har vært i kontakt med tre leverandører. To fra lokalmiljøet, og en i Skottland. Kommunikasjonen har ikke kommet langt enda. Men jeg har etterspurt muligheten hos de lokale leverandørene om tilgang for å legge inn ordre fortløpende etter hvert som bestillingene kommer inn i butikken. Da slipper jeg store investeringsbeløp, og kan da tilby klær i ulik prisklasse. 

Tiden vil vise om vi fortsatt kommer til å tilby hudpleie

Jeg gleder meg virkelig til å krydre Norges patrioter med klær og andre artikler. Nå skal vi sammen sette Demokratene enda mer på kartet. 

Dere patrioter gir meg glede og inspirasjon. Flammen brenner i meg fordi dere gir meg håp om endring og en bedre framtid for Norge. Gi meg tilbakemeldinger på hva dere tenker, hva dere ønsker fra nettbutikken. Kontakten med hver og en av dere bidrar sterkt til å gjøre livet mitt rikt og gledesfylt. Jeg kjenner på glede hver eneste dag når jeg kan bidra i arbeidet sammen med Demokratene-folk. 

Samarbeid – det er det som gir oss framgang🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Om du har lyst å delta på spørreundersøkelsen, kan du gjøre det her: Spørreundersøkelse

Har du lyst å melde deg inn i Demokratene, kan du gjøre det her: Bli medlem

Gode minner fra valgkampen 2021
Gode minner fra valgkampen 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *