Vær synlig i terrenget med Demokratene klær!

Vær synlig med Demokratene klær

Da vi tok en tur ut ved sjøen i dag, traff vi på en som ble veldig interessert da hun leste «Demokratene» og «Til Norges beste» på klærne våre. Vi kom raskt i gang med en prat, og det var tydelig at damen hadde mye på hjertet som plaget henne hva gjaldt Norges tilstand og hvilket uføre våre udugelige politikere har ført sin befolkning hen. 

Hun hadde aldri hørt om oss, så hun skulle sjekke oss videre opp. Vi tipset henne om Demokratene i Fredrikstad, at vi er et nystartet og aktivt lokallag. Frøkna driver egen business og var nok litt skeptisk til at hun kunne bidra med noe som gjorde henne synlig. Det igjen bekrefter hvilket uføre politikerne har satt oss i når det gjelder ytringsfrihet og stå opp for seg selv og ha mot til å si sine meninger. Demokratene er selvsagt imot å ha slike trusler hengende over oss, og vi ønsker oss frihet for alle. 

Vi som er aktive i Demokratene må kanskje våge å være litt mer modige, gi litt mer slipp på frykt enn hva politikere i andre partier trenger å gjøre. Derfor er det ekstra godt å være inkludert i et miljø hvor vi forstår hverandre og kan veksle meninger på kryss og tvers uten fordømming. Demokratene står mitt hjerte nær, og jeg er villig til å gå en lang og utfordrende vei for å bidra med å forsøke å hindre et synkende skip å dukke helt under. Mange frykter skal ryddes unna underveis. La dem komme, jeg er klar. Alt for Norge!

Vi har nå tilgjengelig promoteringsklær i nettbutikken vår. Soft shelljakker, hettegensere, t-skjorter og capser. 

Sjekk gjerne ut vårnettbutikk her

Det er et langsiktig mål å utvide sortimentet, men det vil ta litt tid. Jo mer vi selger, jo mer synlige blir Demokratene. Desto flere produkter kan vi kjøpe inn og krydre Norges befolkning med. Vær med og støtt opp om Demokratene! 

TIL NORGES BESTE!

Meld dere inn i Demokratene her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *